Wagenpark

Regel eenvoudig je taxi in Amsterdam

Wij beheren een uitgebreid wagenpark en een betrouwbare selectie chauffeurs. In tegenstelling tot traditionele taxi bedrijven leveren wij vervoer gericht op de wensen van de klant en zijn speciale noodzaken om specialistische vervoersoplossingen te vinden.  Met ons wagenpark afkomstig van de hoogst aangeschreven merken staan wij 24 uur per dag en 7 dagen per week gereed om onze klanten te bedienen met het hoogste niveau van personen vervoer.

Ons wagenpark bestaat uit hoogwaardige voertuigen die niet gesierd worden door reclame of taxi bordjes.  Dit geeft u de uitstraling van vervoer door een privé chauffeur maar tegen een kostprijs die zelfs voor een gemiddeld bedrijf betaalbaar blijft. Ook voor grotere groepen kunnen wij hoogwaardig vervoer uitvoeren met onze luxe minibusjes. Onze service geeft uw bedrijf uitstraling en de persoon die vervoerd wordt de mogelijkheid en ruimte om rustig te werken of zaken voor te bereiden. Dit alles met de zekerheid dat u en uw relaties op tijd op uw bestemming arriveren.

Standaard zijn onze taxi’s voorzien van lederen bekleding, airconditioning en getint en warmte werend glas.  Stoelen zijn in ruime mate te verstellen zodat een comfortabele rit voor iedereen gegarandeerd is.  De leeftijd van onze taxi’s is maximaal 5 jaar en vanwege uitstekende verzekering weet u dat u altijd veilig en schadevrij reist met Veilig Taxi.

Waarom Veilig taxi?

Dat is niet zo moeilijk.

Reserveer direct  Schermafbeelding 2022 07 23 om 23.09.29

Vertrouwde taxi centrale in alle steden van Nederland.

Wij als Veilig Taxi zijn blij dat de passagiers tevreden zijn met de taxi ritten. U word altijd op de meest veiligste manier vervoerd van A naar B.

Taxi nodig?

Wij brengen u zorgeloos naar uw bestemming. Maak het uzelf makkelijk en reserveer uw taxi altijd en overal online.

Boek gemakkelijk uw taxi

Binnen drie simpele stappen geregeld!

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren Bel ons
betaal mogelijkheden