Taxibus Amsterdam

Bent u op zoek naar een voordelige taxibus in Amsterdam? Ons bedrijf maakt het gemakkelijker dan ooit om taxibustarieven te berekenen voor elke doelgroep en elk budget. Wanneer u met een groep van 5 tot 8 personen reist, is een taxibusje de ideale optie. Of bijvoorbeeld met vier personen en al hun bagage. Ons taxibusvervoer in Amsterdam staat 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar en u kunt met al uw vragen bij ons terecht.

 


Over ons

Ons bedrijf Veilig Taxi biedt all-inclusive transportdiensten voor al uw transportbehoeften. Wij zijn uw betrouwbare vervoerder voor luchthavenvervoer, dagtochten, groepsvervoer en een comfortabele rit. Onze bekwame chauffeur zorgt voor een tijdige aankomst en vermijdt files, parkeerkosten en vertragingen. Wij hebben een goede reputatie en leveren leuke taxi’s, minibussen en rolstoelbussen voor groepsvervoer.

U kunt ons bellen voor reguliere straattaxi’s, ook als u alleen reist. Met onze dagtrips en rondreizen verken je Nederland en omstreken in luxe. Maak uw plannen en geniet van onze veilige en comfortabele reisservice. We geven prioriteit aan klanttevredenheid en accepteren verschillende betalingswijzen. Dit is het moment om uw rit te boeken!

 

Vaste prijzen

Het fijne aan het vooraf boeken van een taxibusje bij ons bedrijf is het vaste tarief dat u van ons ontvangt. En dat is wel zo prettig, want u heeft vooraf altijd zekerheid over de kosten voor uw taxi. De Taxibusjes zijn geschikt voor het vervoer van 6 / 7 of 8 personen. Het wagenpark van de aangesloten partners bestaat uit taxibusjes van de merken Mercedes en Volkswagen. Het grootste deel zijn 8-persoons taxibusjes.

Taxibusreizen die wij aanbieden

Luchthaven vervoer

Onze luchthaventaxiservice biedt een betrouwbare en comfortabele manier om van en naar de luchthaven te komen. Onze professionele chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd aankomt, en onze moderne voertuigen zullen u en uw bagage vervoeren. Wij bieden relevante oplossingen voor al uw reisbehoeften, of u nu alleen reist of in een groep. Boek snel uw taxi online of via onze klantenservice en geniet van een stressvrije reis.

Rondleidingen en dagtochten

Met onze professionele taxi dagtochten en taxi tours ziet u misschien wel de mooiste steden van Nederland. Laat onze deskundige chauffeurs u wegbrengen om de bezienswaardigheden in plaatsen als Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag te bekijken. Wij bieden comfortabele en goedkope opties voor al uw reisbehoeften, of u nu alleen reist of in een groep. Boek uw taxidagtrip of -tour online of via onze klantenservice en geniet van de beste manier om Nederland te zien.


Why Safe taxi ?

That’s not that hard.Book directly  Schermafbeelding 2022 07 23 om 23.09.29Trusted taxi center in all cities of the Netherlands .

We as Safe Taxi are happy that the passengers are satisfied with the taxi rides. You will always be transported from A to B in the safest way.


 

 

zakelijk vervoer

De transportdiensten van ons bedrijf zorgen voor een professionele en plezierige organisatie van uw zakenreizen. Onze professionele chauffeurs zorgen voor stipt en veilig vervoer van en naar elke locatie. We staan ​​altijd klaar om uw reisplannen te beheren, of het nu gaat om luchthaventransfers, vergaderingen, conferenties of andere zakelijke activiteiten. We hebben oplossingen voor al uw behoeften op het gebied van zakenreizen. Om te reserveren en onze tarieven en betalingsalternatieven te bespreken, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Een taxibus boeken

Het reserveren of bestellen van een taxi bij Amsterdam taxi centraal is gratis, er zijn geen kosten aan verbonden. Voorafgaand aan de rit kunt u via onze website via de calculator een richtprijs opvragen. Hiervoor vult u uw vertrekplaats en bestemming in, waarna de calculator uw vaste prijs berekent. De vaste prijs bij Amsterdam taxi centraal is ruim 25% goedkoper dan de andere taxi’s in Amsterdam. Deze vaste prijs geldt voor de taxirit die je hebt ingevoerd, zo betaal je nooit te veel.


Need a taxi?

We take you to your destination carefree. Make it easy for yourself and book your taxi online anytime, anywhere.


Easily book your taxi

Done in three simple steps!

You can book your taxi ride online.
Seven days a week and 24 hours a day.

Book a taxi

Call us

betaal mogelijkheden