Privéchauffeur

Met een privéchauffeur van Veilig Taxu kunt u zich in de auto richten op andere zaken dan de weg. Heeft u behoefte aan ontspanning tijdens uw reis? Veilig Taxi neemt u graag de verkeersverantwoordelijkheid uit handen. U kunt zich dankzij onze privéchauffeurs tijdens uw reis richten op zakelijke taken of ontspanning.

Reserveer gemakkelijk uw privéchauffeur

Makkelijk geregeld!

Privéchauffeur boeken Bel ons
betaal mogelijkheden

Reserveer gemakkelijk uw privéchauffeur

Makkelijk geregeld!

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal mogelijkheden

Privéchauffeur huren van Veilig Taxi?

  • Altijd een gecertificeerde privéchauffeur huren
  • Representatieve privéchauffeurs
  • Aantrekkelijke tarieven
  • Veel comfort
  • Met of zonder auto huren

Onze chauffeurs

Veilig Taxi beschikt over goed opgeleide en gekwalificeerde privéchauffeurs voor bedrijven en particulieren. Al onze chauffeurs zijn gecertificeerd en getraind in het omgaan met onverwachte situaties. Ook bieden we op basis van uw wensen een privéchauffeur met EHBO-certificaat, persoonsbeveiliging of persoonsbegeleiding.

Privéchauffeurs staan de hele dag tot uw beschikking, maar het huren van een chauffeur voor woon-werkverkeer is ook mogelijk. In dat geval haalt de chauffeur u alleen op en brengt u na het werk weer thuis. Uiteraard hebben al onze privéchauffeurs een zeer aangename rijstijl, een representatieve uitstraling en blijven ze te allen tijde alert.

Prijzen

Wij hanteren geen vast tarief, maar stellen altijd een offerte op maat op. De prijs wordt bepaald door een groot aantal factoren, zoals de afstand en de duur van de rit, locatie, frequentie, en type auto. Daarnaast kunt u kiezen voor allerlei luxe opties zoals drinken aan boord of wachten op locatie. 
 

 

Vrijblijvend offerte aanvragen