Luchthaven vervoer

Je boekt eenvoudig een taxi van en naar luchthavens in Nederland, Duitsland en België.

Reserveer gemakkelijk uw luchthaven vervoer

Makkelijk geregeld!

Taxi schiphol

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal mogelijkheden

Reserveer gemakkelijk uw luchthaven vervoer

Makkelijk geregeld!

vanaf prijs

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal mogelijkheden

Taxi van of naar de luchthaven

Veilig Taxi regelt uw airport service en zorgt ervoor dat uw vakantie begint vanaf uw voordeur. U wordt veilig, stipt en comfortabel vervoerd door één van onze ervaren taxi chauffeurs.

Business travel

Ook in de zakelijke wereld is Veilig Taxi een vaste vervoerder. Wij zijn altijd stipt op tijd en onze chauffeurs doen er alles aan om uw rit zo comfortabel mogelijk te maken. Bent u op zoek naar zakelijk vervoer in het algemeen? Of wilt u graag gebruik maken van onze pick-up of drop-off service op Schiphol? Veilig Taxi wacht u of uw gasten op met een naambordje bij de gate of een afgesproken punt. Alle klanten krijgen van ons een direct nummer zodat ze ons kunnen bereiken indien nodig. Betalen met creditcard of behoort tot de mogelijkheden.

Airport Service naar Tal van vliegvelden

Veilig Taxi brengt u niet alleen naar Schiphol, maar ook naar een taal van binnen- en buitenlandse vliegvelden zoals: Zaventem Brussel, Dusseldorf, Rotterdam, Weeze en andere vliegvelden.

Vervoer naar vliegveld- en ván vliegveld

Behalve uw taxi naar het vliegveld verzorgen wij ook een ophaalrit. Geef uw naam, mobiele nummer, vluchtnummer en datum aan ons door en wij staan voor u klaar bij aankomst! Wij houden uw vluchtgegevens in de gaten en passen wij ons aan op eventuele vertragingen.

Schiphol Taxi Service

Deze drie woorden brengen wij in de praktijk door middel van goed Schiphol taxi vervoer aan te bieden, tegen scherpe vaste taxitarieven. Daarnaast bieden wij verschillende soorten taxi’s aan, van een vier persoons personenwagen tot en met een acht persoons verlengde taxibus. Alle voertuigen zijn in nette staat, en de chauffeurs zijn dienstverlenend ingesteld. Buiten dit alles beschikken wij over het luxere segment auto’s. Zo kunnen wij zakelijk de juiste combinatie inzetten om uw gasten te vervoeren. Heeft u een congres waarbij vele tientallen mensen vervoerd dienen te worden, ook dat zal voor ons geen probleem zijn!

Betaalmethode voor onze Airport Service

Bij Veilig Taxi kunt u zowel contant afrekenen als met pin/creditcard. Wij accepteren Mastercard, Visa en American Express. Per transactie betaalt u €4,- aan creditcard kosten. Na betaling ontvangt u van ons een betalingsbewijs.

Om uw taxirit vanaf luchthaven Schiphol zo soepel mogelijk te laten verlopen, volgen hieronder de spelregels voor het ophalen:

1. U zet uw mobiele telefoon direct aan zodra u geland bent en naar de bagageband gaat.
2. De chauffeur neemt contact met u op om een ophaalpunt af te spreken.
3. Dat is standaard BOVEN VOOR DE VERTREKHALLEN.
4. De taxi komt op uw teken voorrijden boven bij VERTREKHAL 2
5. Ga hiervoor met de (rol)trap of lift één etage omhoog, neem uitgang F (draaideur) en steek de zebra over naar de buitenste rijbaan hier zal de taxi(bus) u ophalen.
6. Wij zijn uiterlijk binnen een 30 minuten tot 45 minuten na de landing op Schiphol. In de tussentijd kunt u uw koffers ophalen.
7. Voor (zakelijke) klanten met uitsluitend handbagage gelden andere afspraken. Zij dienen dit wel van tevoren te melden.
  BIJ PROBLEMEN
8. Mocht u ons desondanks niet kunnen vinden, belt de chauffeur gewoon even dan begeleidt hij/zij u telefonisch naar de juiste plek, of u kunt eventueel aangeven bij een van de andere draaideuren opgehaald te willen worden.
9. In sommige gevallen is uw vlucht vertraagd. Dit hoeft u niet te melden, wij houden uw vluchtnummer in de gaten. Mocht u echter (veel) vroeger aankomen dan gepland of een ander vluchtnummer hebben gekregen, dan willen wij dit uiteraard weten. Graag dan even bellen naar 085 06 06 673
10. Vluchtnummers en aankomsttijden die niet kloppen  met de opgegeven datum kunnen niet worden gevolgd! Hierdoor loopt u de kans niet (op tijd) te worden opgehaald.
11. Wilt u ons ook bij vertragende factoren zoals verloren bagage, extreme drukte ed. alstublieft even telefonisch informeren. Wanneer u geen contact opneemt, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit  door.
12.
Is uw bagage niet op de bagageband, maakt u daar dan direct melding van op ons centrale nummer 085 – 06 06 673, ga daarna pas aangifte doen van vermissing. De chauffeur weet dan dat het even kan duren voor u zich bij hem meldt. Als u zich niet tijdig bij ons meldt en we weten niet waar u bent, dan vertrekt de chauffeur na 40 minuten vanaf het moment dat de bagage als afgehandeld is gemeld en berekenen het volledige bedrag van de rit door. Wachten heeft dan geen zin, want volgens onze gegevens bent u dan niet met de vlucht gearriveerd. Controleer uw bevestiging daarom op de juistheid van de gegevens.