Luchthaven Amsterdam Schiphol

Er gaat niets boven een goede start van uw vakantie- of zakenreis. Met een keuze voor de luchthaven Amsterdam Schiphol van Veilig Taxi bent u verzekerd van een veilige, vlotte en comfortabele rit van en naar de luchthaven van Amsterdam.

Reserveer uw taxi van / naar Schiphol Airport

Binnen drie simpele stappen geregeld!

vanaf prijs 2

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal mogelijkheden

Regel eenvoudig je luchthaven Schiphol Amsterdam taxi

Wilt u gelijk uw reis goed beginnen? Dan kiest u voor een goed taxi bedrijf dat u naar de luchthaven van Amsterdam brengt! De vakantie begint namelijk al als u de deur uit gaat. Waarom dan niet meteen kiezen voor optimaal genieten met een fijne transfer naar de airport. Stap in onze taxi en profiteer van een vast, laag tarief. Bel voor een spoedrit naar 070 – 319 17 31 of reserveer online.

Amsterdam Schiphol taxi: eerlijke, lage prijs

Veilig taxi heeft eerlijke, lage prijzen voor taxivervoer naar verschillende luchthavens in Nederland, België en Duitsland, zoals Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Brussels Airport en Düsseldorf Airport. Als particuliere of zakelijke klant kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week onze taxi bestellen. U mag een retourrit in tweeën betalen. Afrekenen kan contant of per mobiele pin of creditcard.

Neem telefonisch (085 – 06 06 673), per e-mail (hello@veiligtaxi.nl) of via het online formulier contact op met Veilig taxi. Met een telefoontje of online reservering komt onze taxi op het afgesproken tijdstip voorrijden.

Waarom Veilig taxi?

Dat is niet zo moeilijk.

Reserveer direct  Schermafbeelding 2022 07 23 om 23.09.29

Vertrouwde taxi centrale in alle steden van Nederland.

Wij als Veilig Taxi zijn blij dat de passagiers tevreden zijn met de taxi ritten. U word altijd op de meest veiligste manier vervoerd van A naar B.

Taxi nodig?

Wij brengen u zorgeloos naar uw bestemming. Maak het uzelf makkelijk en reserveer uw taxi altijd en overal online.

Boek gemakkelijk uw taxi

Binnen drie simpele stappen geregeld!

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren Bel ons
betaal mogelijkheden