Huisdier in taxi

Wij zijn ook dieren liefhebbers. Wij snappen het volkomen als je je huisdier mee op reis wilt nemen. Wij kunnen dat helemaal voor u in orde maken!

Reserveer simpel uw Huisdier in taxi vervoer

Makkelijk geregeld!

huisdier in taxi

U kunt online uw taxirit reserveren.
Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren Bel ons
betaal mogelijkheden

Reserveer simpel uw Huisdier in taxi

Makkelijk geregeld!

huisdier in taxi

U kunt online uw taxirit reserveren. Zeven dagen per week en 24 uur per dag.

Taxi reserveren
betaal mogelijkheden

Huisdier in taxi

Simpel je huisdier veilig en comfortabel vervoeren

Als eigenaar van een huisdier, wil je natuurlijk altijd het beste voor je viervoeter. Dit geldt ook als je op reis gaat en je huisdier mee moet nemen. Een taxi is hierbij vaak een handig vervoersmiddel, maar hoe zorg je ervoor dat je huisdier veilig en comfortabel vervoerd wordt? In dit artikel geven we tips voor het vervoeren van je huisdier in een taxi. Belangrijk is om te weten dat niet alle taxichauffeurs huisdieren vervoeren. Het is daarom verstandig om van tevoren te informeren of de taxi waar je gebruik van wilt maken huisdieren vervoert. Het is ook verstandig om van tevoren afspraken te maken over eventuele kosten voor het vervoeren van je huisdier. Een hond is waarschijnlijk het meest voorkomende huisdier dat meegenomen wordt in een taxi. Het is belangrijk om je hond op een veilige manier te vervoeren. Een hondentas of hondenmand is hierbij een goede oplossing. Naast honden zijn er nog andere huisdieren die je mee kunt nemen in een taxi. Voor katten is het verstandig om een kattenmand mee te nemen. Voor knaagdieren en vogels is een draagbare kooi of een vervoerskooi aan te raden.

Hulpdieren meenemen in een taxi

Vanzelfsprekend kunt u te allen tijde een hulpdier zoals een hulphond meenemen in onze Veilig Taxi. Ethisch gezien zou het weigeren van een hulpdier niet verantwoord zijn, maar ook volgens de Nederlandse wetgeving mogen hulpdieren niet geweigerd worden in een taxi. Kortom: u kunt zorgeloos uw hulpdier meenemen in onze Veilig Taxi!

Ruimte voor dieren reserveren

Wij verzoeken u om tijdens het maken van uw reservering in het opmerkingsveld te vermelden dat u dieren meeneemt in de taxi. Vermeld daarbij alstublieft het type dier en de afmetingen van de benodigde kooi/bench. Afhankelijk van de afmetingen van de kooi/bench wordt bepaald welk type voertuig er het meest geschikt is om u en uw dier per taxi te vervoeren naar Schiphol. Afhankelijk van het gezelschap waar u mee reist en het aantal koffers, is er meestal een stationwagen voldoende ruimte uw dier te vervoeren. Bij bijvoorbeeld grote honden of een groot gezelschap is een taxibus vaak de beste oplossing. Wanneer u twijfelt kunt u altijd contact met ons opnemen, zodat wij u kunnen adviseren in het type vervoersmiddel dat het beste bij uw situatie past.

Boek uw huisdier taxi